колеги,ПРОБЛЕМ ЛИ ВИ СЕ струва отзад на моето гтв тази малка разлика в гумите едната ми е 205/45/17 а останалите три са саответно 205/40/17???
Известие
Collapse
No announcement yet.
разлика в гуми помогнете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеколеги,ПРОБЛЕМ ЛИ ВИ СЕ струва отзад на моето гтв тази малка разлика в гумите едната ми е 205/45/17 а останалите три са саответно 205/40/17???
-
Колега намери си 4та същия размер и си карай с 4 еднакви. Не те съветвам да продължаваш да караш така поведението на колата на пътя в дадена ситуация в това положение може да е прекалено ОПАСНО !!!ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
-
Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщениеКолега намери си 4та същия размер и си карай с 4 еднакви. Не те съветвам да продължаваш да караш така поведението на колата на пътя в дадена ситуация в това положение може да е прекалено ОПАСНО !!!ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Какво пък ще му е чак толкова опасното???
Ако електрониката не се "сърди" и да индикира проблеми по АБС, или ЕСП не виждам особени грижи и да се кара така. Нали не е някой специален модел с диференциал отзад???
Мисля ще е доста по-опасно, ако там е някой незнайна гума с разни скрити дефекти (пр. балон; лепена; изкривена; много стара...), но точния до мм размер...
И от разлика в износването на грайфера, или от налягане се получават разлики в иначе еднакви гуми, но не е чак фатално такива да се карат и на водещ мост.'03 Suzuki DL1000 V-Strom
'00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
'93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
'05 FIAT Punto 1.3multiJet
Comment
-
Ами колега аз не бих карал така за постоянно. Съгласен съм на 2 по 2 различни (преден и заден мост) не лява и дясна страна
Също така разликата в диаметъра между тези размери които колегата е споменал е 2см. !!!Last edited by Jorkkoo; d.m.y г., 09:50.ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
-
Аз само бих запитал колегата ако обуе една обувка с ток и една без с разлика 1см дали ще се чувства добре и стабилен като ходи0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз само бих запитал колегата ако обуе една обувка с ток и една без с разлика 1см дали ще се чувства добре и стабилен като ходи
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз само бих запитал колегата ако обуе една обувка с ток и една без с разлика 1см дали ще се чувства добре и стабилен като ходи
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеНе е толкова опасно според някои0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment